Vanzari Apartamente 4 camere - AVIATOR POPISTEANU, 1 MAI (ION MIHALACHE)

Pret:
189.000
Suprafata
80 mp
Bai
2
Dormitoare
3
Pret
189.000
Locatie
Semicentral
Zona
Aviator Popisteanu
Agentie
SBS Real Estate
Dormitoare
3
Bai
2
An constructie
1964

Va oferim spre vanzare un apartament decomandat, cu o suprafata construita de 100 mp, situat la etajul 2 intr-un bloc cu 4 etaje, in zona Domenii, pe o alee intre Bd. Ion Mihalache si Str. Maresal Averescu, in apropierea Arcului de Triumf.
Blocul este foarte solid si reabilitat termic pe exterior si anvelopat pe interior, avand astfel avantajul unor costuri lunare mici pentru utilitati. Este situat intr-o zona verde, foarte linistita si ferita de aglomeratie si poluare, cu acces facil la mijloacele de transport in comun si avand in vecinatate piete, scoli, licee, gradinite, supermarketuri, sali de sport si Parcul Herastrau.

Apartamentul este luminos, modern si complet renovat, cu finisaje de calitate. Are o sufragerie si 3 dormitoare, 2 grupuri sanitare, o bucatarie, 2 holuri generoase si un balcon stil logie inchis cu termopane. Este dotat cu tamplarie PVC si termopane, parchet, gresie portelanata, faianta, aer conditonat, usi interioare noi si usa metalica la intrare, interfon, masina de spalat rufe, spatii moderne de depozitare pe hol si pe balcon. Bucataria si baile sunt complet utilate si mobilate. (ID: 315678878 / Cod: AV0336525)

  • Usa metalica