Vanzari Birouri - EMINESCU, DACIA

Pret:
1.250.000
Suprafata
1028 mp
Pret
1.250.000
Locatie
Ultracentr
Zona
Eminescu
Agentie
SBS Real Estate

Cladire situata la 10 min de metrou Obor, subsol, parter, 2 etaje si mansarda, CE clasa A, beton / caramida, constructie 1950, renovata, consolidata in 2020 utilizand cele mai moderne materiale si tehnologii, supr. utila : 856mp, supr. construita : 1028 mp, 6 locuri de parcare supraterane in curte interioara, lift exterior panoramic.
Pretabil Sediul de Birouri, Clinica Medicala, Hotel Boutique, Apart Hotel, Cabinet de avocatura, Bloc de apartamente cu spatii comerciale la parter.
Detalii tehnice:
- Incalzirea spatiilor este asigurata de Camera Tehnica de la parterul cladirii unde este montat un sistem automatizat cu posibilitate de controlo de la distanta-format din 2 cazane termice murale (cu functionare in cascada) Viessmann de ultima generatie pe gaz-metan. Temperatura ambientala poate fi controlata individual.
- Climatizarea se face cu aparate de aer conditionat de tip split inverter, pentru fiecare incapere.
- Apa menajera este asigurata de Camera Tehnica de la subsolul claririi unde sunt montate boilerele, puffer-ele cu rezerva de apa si pompa ridicatoare.
- Toate consumurile sunt contorizate individual pentru fiecare incapere, citirea fiind accesibila din spatiile comune.
- Toate incaperile sunt dotate cu instalatii electrice (iluminat cu senzori de prezenta, cap-scara, sau normal in functie de necesitati, baterii de prize la fiecare 2 metrii) si curenti slabi (retea IT, wireless, telefonie, cablu/TV);
- Intreaga cladire este monitorizata cu detectie la incendiu, si echipata cu butoane de panica. Urmarirea acestora se face din receptia de la parter.
- Sistemul de alarma antiefractie poate functiona pentru intreaga cladire, sau individual pe spatii (modular-in functie de necesitati).

(ID: 315655709 / Cod: SBV0318716)